Kallódó fiatalok témakör

KREATÍV MEGOLDÁSOK

Gyöngyfűzés

2018. július 11. / Dunaföldvár, Templom u. 36.

A programvezető bevezetésként részletesen bemutatta a különböző gyöngyfűzési technikákat, majd a résztvevőkkel együtt átnézték a foglalkozásokra beszerzett különböző gyöngyöket, kiegészítő kellékeket, szerszámokat. Megnézték a foglalkozásvezető mintaként bemutatott ékszereit, elemezték a megvalósítás technikáit, nehézségeit. Átvették a készítéshez használt gyöngyszövés mintákat. Mindenki választott magának egy-egy mintát, kigyűjtötték a hozzávaló gyöngyöket és kellékeket, majd a foglalkozásvezető segítségével nekiláttak a megvalósításnak.

Résztvevők: 14 fő

2018. július 13. / Dunaföldvár, Templom u. 36.

A programvezető a foglalkozás elején megmutatta a résztvevőknek az elkészíthető munkákat, amiből mindenki választhatott, hogy mit szeretne készíteni. A választás után csoportokba ültek a résztvevők, annak megfelelően mit választottak. A munka elkészítéséhez sablon állt rendelkezésre. A bemutató darab alapján lehetett dolgozni, de a gyöngy megválasztása már saját elgondolás alapján lehetett. A programvezető folyamatosan segítette a munkát.

Résztvevők: 14 fő

2018. július 15. / Dunaföldvár, Templom u. 36.

A programra érkeztek olyanok, akik voltak az előző alkalmon is, így akik még nem fejezték be a gyöngyfűzési feladatot, azok ezen az alkalommal befejezhették. Akik most érkeztek először a foglalkozásra, ismét választhattak a mintadarabokból. A csoport alakítások után, a sablon és a programvezető segítségével elkezdődhetett a munka. A munkák befejezésére mindenkinek lehetőséget adtunk, így a foglalkozás egy kicsit tovább tartott.

Résztvevők: 14 fő

A programok szervezője a Sudridom Hagyományőrző Egyesület.

A foglalkozásokon a részvétel ingyenes, a szükséges anyagokat és eszközöket a szervezők biztosítják.

logo_fekete_feher